Het laatste nieuws van de Eurovitegroup

Nieuws

showroom werkzaamheden

komende weken werken wij hard aan het vernieuwen van diverse opstellingen in onze showroom.

Wij laten hier de nieuwste collecties zien nav onze beursbezoeken de afgelopen maanden.

Onze showroom blijft tijdens de werkzaamheden geopend.

Er kan lichte hinder ontstaan door de werkzaamheden onze excuses alvast hiervoor!

nieuwe prijslijsten

Momenteel leggen wij de laatste hand aan onze nieuwe prijslijsten zodat u helemaal op de hoogte bent van ons actuele assortiment en de corresponderende prijzen. Deze prijslijsten gelden per 4 april 2018.

Onze prijslijsten zijn digitaal beschikbaar vanaf vrijdag 30 maart 2018 in Excel format en zijn tevens te gebruiken in het Simar programma. Maakt u geen gebruik van Simar, dan versturen wij de prijslijst als uw e-mailadres geregistreerd staat bij ons.

Twijfelt u of uw e-mailgegevens wel up-to-date zijn in ons systeem? Dan kunt u de prijslijst ook opvragen via prijslijsten@eurovitegroup.nl.

kopersbegeleiding

De Eurovitegroup is gespecialiseerd in met name tegels en sanitair en biedt een zeer ruim assortiment dat getoond wordt in onze ruim 1.000 m² grote showroom in Ede. In het kader van kopersbegeleiding verzorgen wij graag de communicatie tussen aannemer/ontwikkelaar en de koper daar waar het gaat om de keuzes voor wand- en vloertegels èn sanitair

 

 

wisselingen week 13 t/m 16

Momenteel zijn we al druk bezig met het wisselen van panelen zodat de nieuwste collecties weer getoond kunnen worden. In week 13 t/m 16 zullen we opnieuw panelen gaan wisselen. Bij de wisselingen worden er geen wandpanelen meer retour genomen maar alleen nog onze vloerpanelen.

Meer informatie vraag het onze vertegenwoordiger of mail naar orders@eurovitegroup.nl.

© All rights reserved