De Steenberg

De Steenberg

door Eurovitegroup

De Steenberg is de bezitter en exploitant van al het onroerend goed binnen de Eurovitegroup. De Steenberg richt zich o.a. op organisaties met behoefte aan groot werkterrein en verhuurt efficiënte bruikbare panden, geschikt voor opslag, productie of kantoor,  met veel vierkante meters en een opslaghoogte tot 6 meter. Ook zijn kleinere ruimtes verhuurbaar.

De Steenberg is een professionele organisatie, financieel liquide, gericht op de lange termijn. Omdat de Steenberg in het bezit is van veel m²’s kan er verhuurd worden tegen zeer courante voorwaarden.

De Steenberg verhuurt haar goed onderhouden panden op A-locaties in Ede. Aan de Lorentzstraat, welke zich ontwikkelt tot een boulevard, en aan de Galvanistraat welke de verbinding vormt tussen de A30, A12 en Ede en aan de Lumiere/ en Morsestraat. De panden hebben een verzorgde uitstraling en kunnen waar nodig aan de wensen van de huurder worden aangepast.

De Steenberg beheert alle panden zelf, zo worden brand- en sprinklerinstallaties regelmatig gecontroleerd, wordt onderhoud ingepland en worden kleine reparaties door eigen personeel uitgevoerd.

de steenberg

Ga terug

© All rights reserved