Het laatste nieuws van de Eurovitegroup

Nieuws

Tijdelijk niet bereikbaar

Beste klant,

Op woensdag 2 januari gaat, in verband met het aansluiten van onze (1184) zonnepanelen, bij de Eurovitegroup tijdelijk de stroom eraf.

Dit betekent dat wij van 07:30 – 13:30 uur telefonisch, per fax of email even niet te bereiken zijn. Bij eventuele uitloop van de werkzaamheden kan dit de hele dag duren. De afdeling Customer Care is wel aanwezig en zal zodra het weer mogelijk is uw orders verwerken en vragen beantwoorden. Op 3 januari zijn wij er natuurlijk vanaf 08:30 uur weer voor u!

Voor dringende zaken kunt u contact opnemen met uw vertegenwoordiger of onze receptie, te bereiken via het telefoonnummer 0318-664555.

Excuses voor het ongemak.

Digitale prijslijst

Op 15 oktober is de nieuwste digitale prijslijst van Gebo verspreid. In deze prijslijst zijn de laatste wijzigingen doorgevoerd en de nieuwste items toegevoegd

Showroom update!

Wij zijn momenteel druk bezig om onze showroom te verbouwen en te voorzien van alle nieuwe collecties die op de beurzen zijn gespot. Inmiddels zijn wij al een heel eind op weg en is een deel van het resultaat ook zichtbaar.

Nieuwe collectieboeken online

De nieuwste versies van onze collectieboeken staan weer online.

© All rights reserved