Wat doet de Eurovitegroup, Directie- en Managementteam

Wie zijn we

De Eurovitegroup is zowel importeur, fabrikant, agent als investeerder. De group bestaat uit diverse werkmaatschappijen en hanteert verschillende merken en formules.

Als importeur distribueert de Eurovitegroup keramische wand-, mozaïek- en vloertegels in combinatie met klein sanitair.

 

De Dageraad

Elke maandagmorgen komt de Dageraad samen. De Dageraad bestaat uit Directie en sleutelspelers uit de organisatie. In een korte sessie wordt de afgelopen week doorgenomen

waarna de komende week doorgesproken wordt. Door deze wekelijkse Dageraad sessies weet iedereen in de organisatie wat er speelt en waar die week de prioriteiten liggen.

  • NOLDA BORST

   DATABEHEER MANAGER

  • DIANA HOOGENDOORN

   TEAMLEIDER FINANCE

  • HANS FREDERIKS

   R&D MANAGER

  • ROB FRANSEN

   MANAGER CUSTOMER CARE

  • WOUTER MEIJERS

   BEDRIJFSLEIDER

  • LILIANA LINO

   PRODUCT MANAGER

Team

Daarnaast is de Eurovitegroup fabrikant van Foby tegellijmen, voegmortels, behanglijmen en schoonmaakmiddelen zowel op chemische als op biologische basis. Dat laatste vindt plaats onder de merknaam BIOnyx. Alle Foby-producten zijn in het eigen R&D Laboratorium ontwikkeld en worden daar doorlopend gecontroleerd èn getest op kwaliteit. De producten voldoen dan ook aan de hoogste technische eisen.

Naast de eigen merken Foby en BIOnyx produceert de Eurovitegroup ook een scala aan Private Label (huismerk) Lijmen, Reinigingsartikelen, Afbouw en DHZ-producten.

De Foby en BIOnyx producten, alsmede Tegelsonline, Cerimex, Vloeronderhoud Benelux, Eurovite, Gebo, Gebo Badline, De Steenberg en Portazul maken samen deel uit van de Eurovitegroup. Binnen de group zijn er anno 2017 circa 90 mensen werkzaam.

Uniek bij de Eurovitegroup is dat zij naast importeur en fabrikant ook nog eens als agenturenfirma optreedt. Deze in de Nederlandse tegelwereld ongekende combinatie levert voor alle betrokken partijen voordelen op:

Enerzijds voor de fabrikant uit Italië of Spanje die daarmee vertegenwoordigd wordt in Nederland betekent dit levering aan individuele handelaren (rechtstreeks en Af fabriek), en desondanks ook nog een voorraadhoudende importeur in Nederland als partner.

Anderzijds voor de direct individuele importerende vakhandelaar, die via de agenturen van de Eurovitegroup naaste de directe import mogelijkheid daarbij dan ook nog het extra voordeel van de Safety stock in Ede heeft en de bijbehorende backoffice die voor de klanten als achtervanger kan optreden, mocht de fabrikant een keer niet snel Af fabriek (Spanje / Italië) kunnen leveren. Een combinatie (agent/distrubiteur) die uniek is èn voor alle betrokken partijen extra voordeel en zekerheid oplevert. Fabrikant – Agent/ Distribiteur/ Vakhandelaar.

De Eurovitegroup acteert met haar kern agenturen op basis van 100% exclusiviteit, waardoor de rechtstreeks afnemende handelaren ook regionale verkoopexclusiviteit geboden kan worden.

De Eurovitegroup heeft een gespecialiseerde Projectafdeling die er in kan bijdragen dat de materialen in grootschalige projecten worden voorgeschreven en verwerkt. De Eurovitegroup is gespecialiseerd in tegels èn tegellijmen maar ook in de samenwerking met principaal, aannemer, architect èn handelaar. Ook kopersbegeleiding behoort in dat kader tot de specialiteiten van de Eurovitegroup.

De uitermate solide financiële basis en de zelfstandigheid van de Eurovitegroup stelt haar en haar werkmaatschappijen in staat op tal van gebieden een voorsprong op haar concurrentie te behouden om van daaruit telkens weer nieuwe initiatieven te blijven ontplooien

Eurovite & Gebo zijn de handelsbedrijven van de group. Deze handelsmaatschappijen treden op als Groothandel, Importeur èn als Agent en beleveren met name Retailers, Doe Het Zelf Ketens, Projectontwikkelaars en Tegelzetbedrijven.

De formules Ceramic Visions en Imola vallen onder het bedrijf Gebo. Voor meer informatie zie www.gebotegels.nl

De overige “vrije” merken vallen onder het bedrijf Eurovite

© All rights reserved