Werken bij de Eurovitegroup

Stage

We hebben regelmatig stageplaatsen beschikbaar. Hierbij gaat het vooral om secretariële functies, functies gericht op groothandel, op internationale handel maar ook op informatietechnologie en automatisering (hardware en software) tot aan werkervaringsplaatsen in magazijn, serviceafdeling en onze productie.

Lees meer

Vacatures

De Eurovitegroup biedt haar werknemers uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een salaris passend bij functie, kennis en vaardigheden en voldoende ruimte om door te ontwikkelen. Bekijk hier onze opstaande vacatures.

Lees meer

Werken bij de Eurovitegroup

De Eurovitegroup is een importeur en distributeur van wand- en vloertegels en fabrikant van tegel- en DHZlijmen. Middels een zorgvuldig geselecteerd afnemersnetwerk, een soepel lopende organisatie èn een optimaal georganiseerde Service & Logistieke dienstverlening (Tegelsonline) behoort de Eurovitegroup inmiddels tot de toonaangevende specialisten in de West Europese Tegel- en Lijmmarkt.

Doorlopende groei

Door continu in te spelen op de steeds veranderende behoeftes in de markt, in combinatie met een ambitieuze bedrijfscultuur, slaagt de Eurovitegroup er al jaren in om te groeien. In de totale organisatie zijn ruim 85 mensen werkzaam.

Veel mogelijkheden tot zelfontplooiing

De Eurovitegroup heeft een platte organisatie met korte lijnen. Daardoor is er veel contact tussen werknemers onderling en worden beslissingen snel genomen. Binnen de Eurovitegroup heerst een informele werksfeer. Werknemers beschikken over een grote mate van zelfstandigheid.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

De Eurovitegroup biedt haar werknemers uitstekende arbeidsvoorwaarden; Een salaris passend bij functie, kennis en vaardigheden en voldoende ruimte om door te ontwikkelen.

Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Eurovitegroup

© All rights reserved