De Eurovitegroup als werkgever

Werken bij de Eurovitegroup

De Eurovitegroup is zowel importeur, fabrikant als investeerder. Als importeur distribueert de Eurovitegroup keramische wand-, mozaïek- en vloertegels in combinatie met klein sanitair. Daarnaast is de Eurovitegroup fabrikant van tegellijmen, voegmortels, behanglijmen en schoonmaakmiddelen zowel op chemische als biologische basis en produceert zij naast de eigen merken Foby en Bionyx ook voor een breed scala aan Private Label (huismerk) lijmen, reinigingsartikelen en DHZ-producten.

De Eurovitegroup is actief met de volgende activiteiten: met Import, met Productie, met Logistiek in eigen beheer èn met investeringen. De synergie tussen deze acitiviteiten is één van de Unique Selling Points van de Eurovitegroup. Met name voor wand- en vloerbetegeling kan een totaalproduct geleverd worden, inclusief technisch advies van de eigen R&D afdeling.

Binnen de Eurovitegroup zijn ruim 90 mensen werkzaam. Het is een platte organisatie met korte lijnen. Daardoor is er veel contact tussen werknemers onderling en worden beslissingen snel genomen.

Er heerst een informele werksfeer. Werknemers beschikken over een grote mate van zelfstandigheid. Hard werken moet uiteraard gepaard gaan met waardering en plezier in je werk. Regelmatig organiseert de Eurovitegroup daarom ook een borrel, personeelsfeest of wordt er op andere informele momenten contact met elkaar gezocht zoals bijvoorbeeld bij een jubileum.

De Eurovitegroup biedt haar werknemers uitstekende arbeidsvoorwaarden; Een salaris passend bij functie, kennis en vaardigheden en voldoende ruimte om door te ontwikkelen.

Kijk hier voor alle openstaande functies binnen de Eurovitegroup op het actuele vacature overzicht.

Voor meer informatie over werken bij de Eurovitegroup kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier:

Tel 7 en 2 bij elkaar op.

© All rights reserved