Vacatures Eurovitegroup

Medewerker Bedrijfsbureau van onze Lijmfabriek

Medewerker Bedrijfsbureau van onze Lijmfabriek voor wie Supply Chain gesneden koek is

Voor het Bedrijfsbureau van onze Lijmfabriek zoeken we per direct een fulltime medewerker Supply Chain. In deze functie ben je verantwoordelijk voor al onze Fabrieks- Supply Chain processen. Daarmee ben je een belangrijke schakel tussen klanten, leveranciers, collega’s en andere stakeholders. Je bent iemand die snapt dat Supply Chain mensenwerk is, maar ook iemand die procesgericht denkt en bewaakt en iemand die ook “digitaal” kan denken.

Je krijgt er gevarieerd werk voor terug in een gemotiveerd team van dedicated professionals die er alles aan doen om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Lees meer...

Teamleider Expeditie/ Planner Merchandising

Werkzaam op de afdeling expeditie in een team van twee. De afdeling expeditie is verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande transporten, de afhaalbalie, de serviceplanning en de administratieve werkzaamheden die bij deze processen horen.

Lees meer...

Financieel Manager

Onze Financieel Manager is verantwoordelijk voor onze Boekhouding, Informatievoorziening (ICT), ons administratieve proces (ook afdelingsoverschijnend), Accountantszaken en Fiscaliteiten, in samenwerking met een team (3 FTE) welk team op de verschillende deelgebieden zelfstandig verantwoording draagt. Onze Financieel Manager rapporteert rechtstreeks aan onze Algemeen Directeur.

Lees meer...

© All rights reserved